Appartementen

Welk appartement past bij jou? De diversiteit aan appartementen in VERTICAL is groot. Vrijwel alle appartementen hebben een unieke indeling en zijn beschikbaar in de formaten S, M, L, XL, XXL, XXXL. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden hebben we een tweetal woningplattegronden voor je uitgelicht. Benieuwd naar de rest van het aanbod? Bekijk de andere woningplattegronden op de downloadpagina.

>>> Alle downloads

Plattegrond bouwnummer 39 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 39

Dit unieke XL appartement is gesitueerd op de 18e etage van VERTICAL East. Vanuit alle kamers kun je genieten van je eigen geveltuin. Is dat nog niet voldoende? Twee loggia’s en een eigen terras van 10m2 bieden ruimte om even lekker naar buiten te gaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 118m2 en heeft de zonoriëntatie op het zuidwesten. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 55 en 108

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOADS

Plattegrond bouwnummer 40 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 40

Overstijg jezelf met dit prachtige appartement op de 18e etage van VERTICAL East. Met een riante living van ca. 75 m2, twee slaapkamers, een royale badkamer en twee buitenruimtes is dit ‘living to the max’ te noemen. Een prachtig uitzicht op de haven en de Bretten is gegarandeerd.

Vergelijkbaar met bouwnummer 37, 41, 44, 53, 56, 107 en 110

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOADS

Plattegrond bouwnummer 88 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 88

Dit comfortabele XL appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 101 m2 en een buitenruimte van ca. 7 m2. De woning heeft een riante woonkamer met aansluitend een terras en open keuken. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een eigen badkamer. Het appartement is gesitueerd aan de oostzijde op de 10e etage van VERTICAL East.

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOAD DE BROCHURE

Alle downloads

Plattegrond bouwnummer 94 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 94

In dit S appartement met een woonoppervlakte van ca. 50m2 heb je alle projecten. Het appartement heeft één slaapkamer, een eigen terras van 5m2 en is gesitueerd aan de oostzijde op de 9e etage van VERTICAL East. De woning is uitgevoerd met luxe badkamer en toilet. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 95

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOAD DE BROCHURE

Alle downloads

Plattegrond bouwnummer 135 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 135

Op de tweede etage van VERTICAL East is dit XXL appartement te vinden met een heerlijke living, twee slaapkamers, een ruime badkamer en een study. Alles in dit appartement is ruim opgezet. Vanaf je eigen terras op het zuiden geniet je straks van het zicht op het autoluwe Merenahof.

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOAD DE BROCHURE

Alle downloads

Woningfinder

Met de woningfinder kan je snel en gemakkelijk een keuze maken uit de beschikbare woningen op basis van jouw wensen. Vind je ideale thuis door te filteren op bijvoorbeeld het formaat of de architect.

DE WONINGFINDER: KIES JOUW WONING

Uitvoeringsniveau

Alle appartementen in VERTICAL East en West zijn uitgevoerd met luxe uitgevoerde sanitair en tegelwerk, fraaie Svedex binnendeuren en Heijmans SlimWonen huisbesturing. De heeft de architect de indeling van de woonkamer en slaapkamers reeds ontworpen. De keuken zit niet standaard bij de woning, maar KeukenVision heeft speciaal voor VERTICAL een aantal mooie projectaanbiedingen gemaakt. Bovengenoemde is allemaal terug te vinden in het document ‘Uitvoeringsniveau woningen’!

UITVOERINGSNIVEAU WONINGEN

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Wij nemen graag contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.