Maisonnettes

Op zoek naar ‘the new standard’ of ‘the new exclusive’? Een huis met twee woonlagen in een woontoren. Dat is wat VERTICAL ook te bieden heeft. De verschillende maisonnettes zijn in de formaten M tot XXL verkrijgbaar. In deze bijzondere maisonnettes op de eerste, zesde, achtste en veertiende woonlaag van VERTICAL East zijn de slaapkamers op de verdieping te vinden. De woonkamer en eetkeuken zijn in de meeste woningen met een fraaie vide met elkaar verbonden. VERTICAL geeft een eigentijdse invulling aan deze manier van wonen.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden hebben we een aantal indelingen voor je uitgelicht. Benieuwd naar de rest van het aanbod? Bekijk de andere woningplattegronden op de downloadpagina.

>>> Alle downloads

Plattegrond bouwnummer 59 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 59

Deze bijzondere maisonnette heeft eenzelfde soort indeling als een normaal woonhuis. Mooie woonkamer met open keuken en terras van 5m2 op de ‘begane grond’ en twee slaapkamers op de etage. Klein verschil: hier woon je op de veertiende etage! Het ontwerp is van NL Architects.

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOADS

Plattegrond bouwnummer 102 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 102

Deze zeer royale maisonnette van ca. 202m2 is gelegen op de achtste woonlaag van VERTICAL East. De ruime woonkamer en de keuken met zitgedeelte zijn deels gescheiden. Vanuit de keuken heb je toegang tot een terras van zo’n 13m2. Een rechte, open trap biedt toegang tot de verdieping waar twee ruime slaapkamers met twee badkamers en een werkkamer te vinden zijn. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 105

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOADS

Plattegrond bouwnummer 103 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 103

Deze bijzondere XXXL maisonnette in VERTICAL East voelt als een huis met twee woonlagen, maar dan in een woontoren. De maisonnette is gelegen op de achtste woonlaag van VERTICAL East. Met een royale living van ca. 61m2, een eigen buitenruimte van 10m2 op het zuidoosten, twee slaapkamers en een fijne study op de verdieping is dit voor Amsterdamse begrippen een unieke woning. Maisonnette nr. 104 is de gespiegelde variant van nr. 103 op dezelfde etage, maar dan met zonoriëntatie op het zuidwesten. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 101, 106, 111 en 118

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOADS

Plattegrond bouwnummer 112 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 112

Deze XL maisonnette heeft een woonoppervlakte van ca. 106m2 en is te vinden op de zesde woonlaag van VERTICAL East. Op de ‘begane grond’ is de ruime living met open keuken te vinden met toegang tot een eigen terras van 5m2. De etage is iets ruimer en biedt ruimte aan drie slaapkamers en twee badkamers. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 113 en 116

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOADS

Plattegrond bouwnummer 143 Amsterdam Vertical

Bouwnummer 143

In VERTICAL East zijn op de begane grond ook enkele maisonnettes te vinden. Deze maisonnette, met een woonoppervlakte van 174m2, heeft een ruime living met woonkeuken en een terras van ca. 15m2 aan de westzijde. Op de etage zijn drie slaapkamers, twee badkamers een werkruimte en een tweede terras te vinden. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 142 en 144

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOADS

Woningfinder

Met de woningfinder kan je snel en gemakkelijk een keuze maken uit de beschikbare woningen op basis van jouw wensen. Vind je ideale thuis door te filteren op bijvoorbeeld het formaat of de architect.

DE WONINGFINDER: KIES JOUW WONING

Uitvoeringsniveau

Alle maisonnettes in VERTICAL East en West zijn uitgevoerd met luxe uitgevoerde sanitair en tegelwerk, fraaie Svedex binnendeuren en Heijmans SlimWonen huisbesturing. De heeft de architect de indeling van de woonkamer en slaapkamers reeds ontworpen. De keuken zit niet standaard bij de woning, maar KeukenVision heeft speciaal voor VERTICAL een aantal mooie projectaanbiedingen gemaakt. Bovengenoemde is allemaal terug te vinden in het document ‘Uitvoeringsniveau woningen’!

UITVOERINGSNIVEAU WONINGEN

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Wij nemen graag contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.